Bedankjes en kaarten voor verschillende gelegenheden

Zomerfeesten

Tisfeest! Wellicht heb je iets leuks te vieren. Dit kan natuurlijk niet zonder vrienden en familie. Nodig ze daarom uit op de leukste manier. Uitnodigingen voor verschillende, zoals bijvoorbeeld het communiefeest, baby shower, doop, jubileum en huwelijk. Ook voor tijdens of na het feestje biedt LocoMix de leukste producten, zoals bedankjes. Deze kunnen geheel in de zelfde stijl als van de opvallende uitnodigingen worden gemaakt, één leuk geheel!

Van flessenpost tot aan uitnodigingen die uit de enveloppe springen. Van groene bedankjes tot aan bedankjes met snoep. LocoMix heeft ze allemaal. Lees hier meer over de verschillende soorten bedankjes en trouwkaarten.

Voor ieder feestje wat anders

Er worden veel feestjes gegeven waar de toon meteen wordt gezet bij de uitnodiging. Het is een moment waarbij je de thema van het feest al bekent kunt maken aan de genodigden. Door het ontwerp van de uitnodigingen zo op te maken, levert dit zeker een bijdrage op voor de bekendmaking van de thema van jouw gelegenheid! Als je dus al een thema of stijl hebt, is het leuk om de uitnodiging en bedankjes hier ook op te laten aansluiten.

Er is voor ieder wat wils, voor ieder feestje een opvallende uitnodiging en bedankje dus! Organiseer je bijvoorbeeld een communiefeest? Dan biedt LocoMix opvallende uitnodigingen aan. De genodigden zullen zéker verrast worden met een van deze uitnodigingen. Ook heeft LocoMix de perfecte bedankjes voor het communiefeest bijvoorbeeld. De bedankjes krijgen een sticker/label. Deze sticker/label kan je in de stijl van de uitnodigingen laten bedrukken. Een perfect geheel! Dit geldt ook voor bijvoorbeeld een geboorte of voor ieder andere bijzondere gelegenheid.

Ook voor bijvoorbeeld het huwelijk zijn er leuke uitnodigingen. Er is keuze uit veel verschillende uitnodigingen én bedankjes. Een leuke uitnodiging om op een leuke en opvallende manier een aankondiging te maken aan de genodigden. Bijvoorbeeld de Out of the Box kaart, een uitnodiging welke letterlijk uit de enveloppe springt, deze wekt zeker de aandacht op van de genodigden. Voor tijdens de bruiloft zelf kan je ervoor kiezen om de opvallende bedankjes uit te delen. Zo laat je, jouw waardering voor de gasten blijken. Ook hebben ze hierdoor een leuke aandenken aan jouw bruiloft! Een bedankje welke misschien gelijk op raakt, zoals de snoepbedankjes of chocoladebedankjes. Of juist blijvende souvenirtjes zoals Boeddha beeldjes en meer, waardoor de gasten altijd terug zullen denken aan jouw bijzondere dag! Al de huwelijksbedankjes die worden aangeboden, hebben een sticker/label. Om de leuke huwelijksbedankjes nog persoonlijker te maken, is het mogelijk om deze te laten personaliseren naar wens!

Zo biedt LocoMix voor nog meer gelegenheden uitnodigingen en bedankjes welke allemaal op te maken zijn naar jouw eigen stijl. Het is mogelijk om alle bedankjes in de zelfde stijl te laten maken van de uitnodiging voor de gelegenheid. Neem bij interesse zeker even een kijkje op de website of neem contact op met een van de medewerkers wanneer er enige vragen zijn. De verschillende mogelijkheden kunnen worden besproken, waardoor je de perfecte uitnodigingen en bedankjes kunt aanschaffen voor jouw feestje!

By   -   mrt 21, 2018   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE