Een speciaal cadeau voor een babyshower

overigen / Zomerfeesten

We hebben laatst voor mijn beste vriendin ’s babyshower een heel mooi cadeau gekocht. Van tevoren vraag je je natuurlijk af welk cadeautje je wilt halen voor je vriendin. Je wilt natuurlijk geen cadeau halen waar je uiteindelijk niks aan hebt. Het moet wel aansluiten bij je interesse. We hebben dan ook met de vriendinnen gekeken naar wat we kunnen geven aan de klant. Er zijn geen slechte ideeën als het gaat om het geven van cadeaus. Het ene cadeau past beter bij de ene persoon en het andere cadeau past weer beter bij een ander. Het is zaak om goed na te denken wat de interesses zijn van degene die het cadeautje ontvangt.

Als ik eerlijk moet zijn zaten we een beetje met de handen in het haar. Wat moeten we nou in vredesnaam kopen voor onze vriendin. Zelf vind ik dat normaal gesproken geen enkel probleem. Maar een baby shower is toch wel heel bijzonder. Dan wil je niet aan komen zetten met een afgezaagd cadeautje waarvan je stiekem weet dat de ontvanger er niks aan heeft.

Er zijn veel leuke kleine cadeautjes die je kunt geven voor een babyshower. Een aantal opties die je kunt kiezen zijn:

Een zwangerschapsmassage
Een beautybehandeling
Een luiertas
Een verwenpakket
Een sushi-afhaal bon
Een fashion cadeaubon
We hebben weken zitten brainstormen om uiteindelijk tot een goed cadeautje te komen. Sterker nog, uiteindelijk zijn we tot een perfect cadeautje gekomen. Een fashion cadeaubon is dé ideale oplossing. Waarom? Dan kan ze namelijk zelf uitkiezen welk cadeautje ze wilt hebben.

Ik vind het belangrijk dat er achter een cadeautje een gedachte zit. Een cadeau hoeft niet altijd een heel groot duur iets te zijn. Ook een klein en simpel cadeautje kan veel betekenen voor iemand. Als er een mooie gedachte achter het cadeautje zit en de ontvanger snapt de gedachte erachter, dan kan dat net zo bijzonder(of misschien wel specialer) als een grote en dure cadeau.

By   -   sep 8, 2020   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE