Afzetkoord kopen

overigen

Afzetpalen met koord altijd stijlvol en charmant

Iedereen heeft is er weleens mee in aanraking geweest. Op een vliegveld, voor en in de bioscoop of discotheek, schouwburgen, theaters, pretparken, bij schepen, afzetpalen met koord zijn bijna overal te vinden. De afzetpalen worden ook wel personengeleidingssystemen genoemd want dat is het doel natuurlijk van een afzetpaal. Zeker bij koninklijke aangelegenheden is het de bedoeling dat de pers en het publiek keurig achter de afzetpalen blijven staan om chaos te voorkomen. Iemand die tegen de regels in toch onder de koorden doorkruipt of eroverheen stapt, krijgt toch altijd boze blikken van de groep.

Een wereld op zich

Natuurlijk is het mogelijk om afzetpalen met koord te kopen maar huren is ook een optie. Wanneer er zelf op een leuke en mooie locatie bijvoorbeeld een bruiloft wordt gevierd geeft het zeker iets extra aan de uitstraling van het geheel. Afzetpalen met koord bij de ingang om de mensen naar binnen te geleiden zien er altijd goed uit. Voor particulieren of voor het zakelijke valt er heel wat te kiezen tussen de diverse uitvoeringen. Binnen- of buitengebruik, kleurstellingen en materialen zijn te combineren en naar ieders voorkeur te fabriceren.

Een stevig sluitend geheel, mooi en functioneel

De materialen waar afzetpalen met koord van zijn gemaakt hebben grote invloed op het uiterlijk van het geheel. Afzetpalen van messing, roestvaststaal, aluminium, metaal, hout, zilver, goud of kunststof zijn de basis van het geheel. De afzetpalen zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar en in diverse gewichten. De voet moet wel een beetje gewicht hebben anders vallen de paaltjes om en dat is iets wat absoluut niet mag gebeuren natuurlijk. Of het nu om een afzetpaaltje van 30 centimeter hoogte gaat of van 80 centimeter hoogte, er is veel keuze en elke gelegenheid is weer anders waarvoor een afzetpaal met koord wordt ingezet.

Een touwknopen is niet nodig

De koorden die worden gebruikt verschillen in materiaal. Zo zijn er koorden gemaakt van velours en ook van geknoopt of gedraaid touw. Velours voelt lekker zacht aan en doet het altijd goed in de musea of bioscopen. Het knopen van een touw is een vak apart. Geknoopte en gedraaide touwen hebben een goede uitstraling en zien er mooi uit, zijn stevig en duurzaam. De touwen en koorden zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, rood, blauw, zwart, groen en geel zijn een beetje standaard, maar als iemand goed wil uitpakken is het ook mogelijk om koorden van zilver of goud te bestellen.

Met een bordje erop, de wereld rond

Accessoires horen ook bij afzetpalen met koord, neem maar een naambord of rijnummer als voorbeeld. De wandhaken en sluitingen zijn ook van messing en roestvast staal tot aan goud te krijgen, zodat het geheel er goed uitziet. Kleuren en kleurstellingen kleden een gebouw of een gelegenheid mooi af en met kleine transportwagentjes is alles makkelijk op zijn plaats te zetten. Afzetpalen met koord zijn zo gek nog niet.

Bron: in-liner.be

 

By   -   apr 25, 2019   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE

leave a Reply