Restaurant Overijssel: op en top culinair genieten

overigen

Een van de grootste van de twaalf provincies is Overijssel. De provincie in het oosten van het land biedt thuis aan prachtige natuur en ambachtelijk groen, maar natuurlijk ook gezellige steden. Deze bieden dé uitgelezen kans om een heerlijk dagje uit te combineren met een smakelijke lunch of diner.

 

Uit eten in Overijssel

Of u er nou een dagje met familie of vrienden op uit gaat of gewoon zij heeft om uzelf te verwennen met een heerlijk diner, in alle gevallen is het een goed idee om uit eten in Overijssel te gaan. Genieten van een smakelijker maaltijd doet u volop bij één van de culinaire parels in het oosten van het land.

 

De drie koningssteden van Restaurant Overijssel.

Binnen de provincie Overijssel zijn er natuurlijk drie steden welke er qua omvang en op het gebied van culinaire ‘dichtheid’, te kennen: Deventer, Enschede en tot slot Zwolle. De kans dat u in deze steden al eens genoten heeft van een smakelijk ontbijt, lunch of diner is dan ook zeker niet ondenkbaar. Aan de IJssel vindt u het knusse en gezellige Deventer, waar u eerdaags van de smalle straatjes en de prachtige rivier kunt genieten. In het meest oostelijke puntje vindt u Enschede, het centrum van Twente. Het meest noordelijk van deze drie steden is de vestingstad Zwolle. De door grachten omringde stad en het knusse centrum bieden thuis aan legio restaurants en hét Michelinster restaurant van Nederland. Zo is er volop keuze om overheerlijk uit eten in Overijssel te gaan!

 

Benieuwd naar het aanbod op culinair gebied? Ontdek de mogelijkheden:

·  Restaurant Deventer;

·  Restaurant Enschede;

·  Restaurant Zwolle.

 

We hopen u op korte termijn te mogen verwelkomen in één van aangesloten de horecazaken van Restaurant Overijssel. Komt u gezellig even ‘online op bezoek’ om inspiratie op te doen? Tot gauw!

 

By   -   jan 18, 2019   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE