Verover je geliefde hart met een verlovingsring met diamant

overigen

Al lang geleden, rond het eind van de Middeleeuwen, was er een edelman die zijn toekomstige vrouw een prachtige diamanten verlovingsring om de vinger schoof. Na hem volgden vele andere edelen, maar in die tijd waren diamanten schaars. Pas veel later, halverwege de 20e eeuw komt er een reclame op de markt welke menig bruidegom en bruid een diamanten verlovingsring doet aanschaffen. De slogan die de wereld overgaat betreft “A diamond is forever”. En dat geeft meteen al de waardevolle betekenis van een diamanten verlovingsring aan. Wanneer je iemand ten huwelijk vraagt, wil je samen voor eeuwig verder gaan. En welke ring bevestigd die boodschap nu beter dan een verlovingsring met diamant.

Verlovingsringen met diamant
Naast de prachtige boodschap van eeuwigdurende liefde die een diamant uitdraagt is een diamant natuurlijk ook een echte eyecatcher en schittert nu eenmaal prachtig op elke ring. Sta jij te trappelen om een verlovingsring voor je geliefde uit te zoeken dan is het overwegen van een glimmertje in een mooi model zeker de moeite waard. Natuurlijk zijn ze er in allerlei verschillende vormen en maten en zal er wellicht een mooi exemplaar voor je verloofde bij zitten. Niet alleen het ontwerp, maar ook de voor altijd durende liefde waar het diamantje symbool voor staat zullen ongetwijfeld in goede aarde vallen.

Verschillende soorten diamanten
Diamanten zijn er in diverse kleuren, soorten en maten. Voor de bescheiden vrouw een kleintje, voor de expressieve vrouw een grote. Ook is het leuk te weten waar de diamant vandaan komt, zodat je er wellicht nog wat uitleg bij kunt geven. Eenmaal de juiste ring op zak hoef je alleen nog een mooie speech voor te bereiden, op de knieën te gaan en jullie eeuwig durende liefde verzegelen met zo een prachtige glimmend juweeltje.

By   -   sep 20, 2017   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE