Pianist voor je bedrijfsfeest gezocht? | 5 pianisten op een rij

overigen

Hoe mooi is het als jouw bedrijfsfeest of event muzikaal omlijst wordt door een pianist? Een sfeervolle inloop onder begeleiding van een pianist, een zakelijke borrel met ontspannen pianoklanken de achtergrond of een bedrijfsdiner voorzien van een live piano performance? Wij hebben 5 pianisten voor jou gevonden die eenvoudig online te boeken zijn via Plugify.

 1. Pianist & Accordeonist Robin El-Hage
  Robin studeerde aan het Rotterdams Conservatorium en slaagde hier cum laude. Maar dat was voor Robin niet genoeg, hij behaalde zijn masters graad in Argentijnse tango. Hij speelt het liefst wereldmuziek, klassieke muziek en jazz.Robin maakt arrangementen voor een orkest en treedt op met zijn verschillende ensembles, waaronder: Septeto CamaleónLos Tangueros Clásicos en R&G Tango Duo.Robin speelt naast covers ook eigen werk. Mocht er geen piano aanwezig zijn op locatie, dan kan hij een digitale piano meenemen en indien nodig ook voor versterking zorgen.
 2. Manuel Wouthuysen
  Manuel studeerde af aan het Conservatorium als klassiek pianist. Manuel speelt nummers uit het American Songbook, maar voornamelijk speelt hij stukken van Mozart, Bach en Ravel. Manuel heeft mogen spelen op de mooiste locaties zoals het Concertgebouw Amsterdam, Het Rijksmuseum en Tivoli Vredenburg. Hij heeft zelfs opgetreden voor Koning Willem Alexander aan de hand van een live radio-uitzending voor radio4.
 3. Amir Dothan
  Op zijn 16e deed Amir al zijn eerste optreed ervaring op, door in een restaurant te gaan werken als pianist. Hier had hij zijn roeping gevonden en vervolgens is hij gaan optreden in opnamestudio’s, tijdens huiskamerconcerten, bij theaters en in concertzalen.Ook op bruiloften en internationale congressen heb je aan Amir een goede! Amir stond eerder zelfs op Lowlands.
 4. Isolde Troost
  Als vierjarig meisje begon Isolde al met piano spelen. Later behaalde zij haar Master of Music en inmiddels is Isolde concertpianist. Isolde maakt graag muziek, een mooi concert of enkel achtergrondmuziek. Zij speelt het liefst muziek van Satie, Grieg of korte stukken van Schubert of Schumann. Mocht je verzoeknummers hebben dan kan zij die ook spelen als je het van tevoren aangeeft.
 5. Top 2000 pianist
  De Top 2000 pianist is ideaal als jij op zoek bent naar een interactief optreden met een pop quiz of popbingo. Deze pianist brengt de gezelligheid van een bruine kroeg naar ieder evenement. Martin speelt alle nummers van de top 2000 en meer! Naast de standaard pianopartijen speelt hij namelijk de zangpartij er gewoon bij op de piano. Als je verzoeknummers wilt horen schrijf je ze op een post-it en plak je ze op de piano, Martin speelt het!

  Alle bovengenoemde pianisten zijn te vinden op het artiestenboekingsplatform Plugify. Ben jij op zoek naar een andere pianist of toch liever een leuk muzikaal duo of een band? Neem dan een kijkje tussen het overige ruime aanbod aan artiesten op Plugify. Kom je er zelf niet helemaal uit? Stuur dan gerust een mailtje met je budget en muzikale wensen naar info@plugify.nl zij helpen jou dan graag aan passende suggesties.

By   -   okt 18, 2019   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE

leave a Reply