kleding bedrukken

Zomerfeesten

De beste merchandise op een festival

Langere dagen, hogere temperaturen en vrolijke mensen. Dat betekent: zomer! En bij de zomer horen festivals. Tomorrowland, Rock Werchter, Pukkelpop… allemaal mooie gelegenheden om via bijvoorbeeld sponsoring je naam bekend te maken, op een positieve manier natuurlijk. Merchandise is het codewoord. Festivals zijn perfect om jouw bedrukte producten aan te bieden, gratis of om te verkopen. Giveaways zijn vaak gratis spulletjes, maar betaald kun je bijvoorbeeld mooie petten bedrukken met je logo, als je een hip merk hebt. Bovendien kun je allerlei kleding bedrukken, zoals truien en T-shirts.

Origineel en bruikbaar

Een groot voordeel van kleding bedrukken is dat het soms goed verkoopt omdat mensen het nodig hebben. Als het weer omslaat en het ineens kouder wordt, zul je een warme trui moeten hebben. Niet iedereen heeft dat bij zich. Toch is merchandise er natuurlijk vooral om fans van je merk te creëren en om de huidige fans iets moois te bieden. Wil je echt opvallen, dan kun je iets origineels doen. Iedereen zorgt voor bedrukte shirts, truien en petjes. Maar wat als je iets anders bedrukt, zoals iets wat nuttig is op de camping? Lampjes, powerbanks en speelkaarten zijn populaire producten voor op de camping, waar niet iedere aanbieder direct aan denkt.

Doe maar lekker duurzaam

Extra waardering opstrijken én origineel zijn? Dan kan duurzaamheid een mooi thema zijn om aan te houden. Er is een heel gamma aan producten te bedrukken, die bijvoorbeeld recyclebaar of gerecycled zijn. Powerbanks zijn ook hier een voorbeeld van. Er zijn versies zie op zonne-energie werken. Ook koffiebekers en drinkflessen zijn er van duurzaam materiaal, bijvoorbeeld bamboe. Dat is een materiaal dat op relatief kleine grond verbouwd kan worden en meerdere malen per jaar geoogst kan worden. Erg efficiënt en daardoor ecologisch verantwoord.

By   -   jul 30, 2019   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE