Cadeaus voor je vriend

Zomerfeesten

Cadeaus.. Het blijft lastig! Hoe goed je iemand ook kent, na een aantal jaar zijn je ideeën een keer op, zeker voor je vriend.

Nu moet ik wel zeggen dat de mannen ook niet helemaal meehelpen. In mijn ervaring vragen ze of altijd te dure dingen, of ze willen niks.. Heb je niet heel veel aan! Ik weet niet of het aan mij ligt maar bij mij is cadeaus verzinnen echt een drama. Hoe goed ik diegene ook ken, het is gewoon niet voor mij weggelegd Ze krijgen toch wel wat dus dan kan je beter zeggen wat je wilt hebben of wat je nodig hebt! Dat is voor ons vrouwen makkelijker en voor de mannen leuker. Dan krijgen ze tenminste iets wat ze gevraagd hebben en niet iets wat je helemaal niet wil.

Omdat het mannenbrein heel anders werkt als die van vrouwen, kunnen we ons ook niet zo goed inleven in de man. Wat vinden ze in hemels naam allemaal leuk? En waar moeten we echt niet mee aankomen? Kunnen ze romantische dingen waarderen of walgen ze daarvan? Nu weet ik ook wel dat het heel erg ligt aan wat voor type je vriend of man is maar over het algemeen zijn mannen niet zo goed te peilen. Ik heb wel een aantal ideetjes verzameld en ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

Als ik aan mannen denk, denk ik aan bier, gamen en eten. Misschien heel standaard maar vaak klopt het wel!
– Omdat veel mannen bierdrinkers zijn is het misschien wel leuk om een bier set te geven! Het kost ongeveer €40 (niet te duur) en hiermee kan hij zelf zijn eigen bier brouwen! Super leuk idee!
– Als er een nieuwe  populaire game uit is die hij graag wilt hebben en je vriend houdt van gamen, dan is dat ook een leuk idee. Vaak hebben ze al hun oude spellen helemaal kapot gespeeld en zijn ze wel toe aan vernieuwing in hun collectie.
– Als je een wat persoonlijker cadeau wilt geven, kan je een foto van jullie samen laten afdrukken op bijvoorbeeld canvas of aluminium. Dit geeft een heel leuk effect!
– Houdt je vriend van koffie? Maar heeft hij nog geen echt goed koffie apparaat? Wellicht is dit een leuk cadeau voor jouw vriend. Hier zit natuurlijk wel een prijsje aan, maar het hoeft niet te duur te zijn! Kwestie van goed zoeken.
– Wil je niet teveel geld uitgeven maar toch moeite doen? Koop dan een klein doosje en schrijf op briefjes waarom je hem zo leuk vindt. Wedden dat hij dit super erg waardeert?
– Een scheerapparaat. Altijd handig.
– Een weekendje weg. Erg origineel en je hebt er zelf ook nog is wat aan!
– Een dagje weg is ook al leuk! Bijvoorbeeld naar Antwerpen.
– Is jouw vriend een echte kookfanaat? Je kan ze heel gelukkig maken met een pannenset of een gloednieuw messenset! Wel prijzig, maar ook hier kan je het zo duur maken als je zelf wilt.

Ik hoop je een beetje aan ideeën geholpen te hebben! Veel succes met het zoeken naar een geschikt cadeau.

By   -   mrt 15, 2017   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE

leave a Reply