De leukste carnavalsoutfit ideeën

Algemene feesten

Over een week is het zo ver! Carnaval staat weer voor de deur! Het feest waar plezier in het middelpunt staat en waar wordt gelachen en gefeest. Voor veel mensen begint deze week de keuzestress. Wat moet ik aan? Wat hebben mijn vrienden en waar haal ik mijn kostuum?

Je wilt natuurlijk niet hetzelfde aanhebben als je buurmeisje en je wilt uniek zijn! Maar dat wilt iedereen en je zal nooit de enige zijn, maar het is leuk als je een beetje opvalt tussen alle heksen en piraten. Het hoeft natuurlijk allemaal niet zo gek! Je hebt ook vaak op carnaval dat mensen gewoon in hun pyjama gaan. Trek je appel pak erboven aan en je bent er helemaal klaar voor!
Als je als duo verkleed wilt gaan kun je denken in sprookjes duo’s! Bijvoorbeeld Belle en het Beest, Roodkapje en de grote boze wolf enzovoorts! Genoeg ideeën. Bonnie en Clyde vind ik ook altijd heel leuk bedacht. Je kan de kleding zelf goed maken en het is niet een pak wat je maar 1 keer aan kan!

Traditionele outfits zoals als boerin/boer, prinses en cowboy vallen ook altijd nog goed in de smaak! Met schmink of make-up kan je al heel veel creëren! Dan hoef je niet eens hele kostuums te kopen.

Wat ook altijd erg leuk is, en heel origineel! Is dat je verkleed gaat als iemand die heel veel in het nieuws is geweest. Bijvoorbeeld als iemand in de voetbalwereld een heel belangrijk doelpunt maakt op een groot toernooi. Of als een bekende Nederlander die pas geleden iets bijzonders heeft meegemaakt! Voorbeeld: Freek Vonk is een paar weken terug in zijn arm gebeten door een haai. Met dit soort nieuws kan je heel veel leuke ideeën bedenken! Dit hoeft natuurlijk niet perse over Nederlanders gaan! Er gebeurt heel veel in de wereld waar je ideeën uit kan halen! Dat Trump president is geworden kan ook een inspiratie zijn. Je kan het zo gek niet bedenken! Je kan het zo leuk en bijzonder maken als je zelf wilt.

Het ligt ook aan je budget. Heb je niet zo veel geld om te besteden, dan is een heel uitgebreid kostuum misschien een beetje te, maar ook dan zijn er heel veel ideeën! Wat ik al zei, met schmink en make-up kan je al heel erg veel! Ook met je eigen kleding kan je veel. Het hoeft allemaal niet duur te zijn!

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen inspireren. Heel veel plezier volgende week!

By   -   feb 15, 2017   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE