De dag voor 2 belangrijke mensen

Zomerfeesten

Vader- en moederdag.. twee dagen om je ouders even in het zonnetje te zetten. Je ouders zorgen er natuurlijk voor dat er elke dag eten op tafel staat en dat je een plek hebt om te slapen, hier mag natuurlijk zo nu en dan wat voor worden terug gedaan.

Vaak maken kinderen een ontbijt op bed, mits de ouders niet te vroeg uit bed zijn. Er word nog een cadeautje gekocht en alle aandacht gaat die dag naar een van de ouders. Ik zelf zorg ieder jaar voor een ontbijt op bed, mijn ouders vinden dat heerlijk en het maakt ze erg blij, bovendien koop ik altijd nog een klein cadeautje, al kan dit soms behoorlijk moeilijk zijn om te verzinnen, vandaar dat ik hier wat tips heb om zowel de vader als moeder te verrassen.

Een bos bloemen: het is misschien niet heel origineel, maar een bos bloemen is altijd leuk en uiteindelijk gaat het om het gebaar.

Ontbijt op bed: Zoals net al genoemd, om je ouders een goede en fijne start van de dag te bezorgen.

Een luchtje: voor zowel de vader als moeder is een luchtje altijd prima.

Je kan het zo duur maken als je zelf wilt, uiteindelijk gaat het om het gebaar en als je laat merken dat je moeite hebt gedaan zal elke ouder dit heel erg waarderen.four-leaf-clover-1892660_1920

 

By   -   mei 1, 2016   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE