Een DJ op je feest

overigen

Een DJ op je feest

Als je een feestje geeft voor een speciale gebeurtenis dan is het altijd leuk om er gezellige muziek waar jij van houdt bij te hebben. Je kunt natuurlijk kiezen voor live muziek van een bandje maar met een DJ zit je altijd goed. Zij hebben zoveel verschillende muziek bij zich dat er voor elk wel wat wils is en je ook verzoeknummers kunt aanvragen. Dan hoort iedereen wel een keer de muziek die hij of zij leuk vindt.

Wat zijn de prijzen?

De prijzen die je betaalt voor een DJ op je feest beginnen rond de 350 euro. Dit is inclusief licht en geluid en de gemiddelde shows duren 5 uur. Hiermee kun je dus prima een volledige feestavond vullen. Er zijn diverse soorten shows te boeken, van basis tot premium. Hoe meer wensen je hebt hoe duurder de show uiteraard wordt. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om behalve de DJ ook een zanger of zangeres erbij te huren. Deze verzorgt dan ook een live optreden tijdens het feest. Kijk goed wat voor muziek de artiest ten gehore brengt maar probeer deze ook te beluisteren of ga eens naar een optreden elders kijken. Lees ook eens de recensies van andere mensen, dat is altijd nuttig.

Hoe huur je een DJ?

Ben je op zoek naar een goede DJ die je feestje komt opluisteren? Of het nu voor een verjaardag, jubileum, trouwpartij, schoolfeest of wat dan ook is, op internet vind je een ruim aanbod aan DJ’s. Binnen dit aanbod aan DJ’s is ook er vast eentje die perfect bij jouw feestje past. Je kunt een DJ gewoon privé boeken maar er zijn er ook die werken via speciale boekingskantoren.

Kies het pakket dat bij jouw feestje past

Als je kiest voor een basisshow betaal je het minste en is je avond uiteraard ook goed verzorgd maar zonder extra’s zoals bijvoorbeeld speciale lichteffecten en rook. Wil je graag wat meer sfeer meegeven aan het feest? Kijk dan wat de mogelijkheden zijn en kies voor het pakket dat het beste bij jouw feest past.

Wat is er inbegrepen?

Het optreden van een DJ is altijd inclusief goed geluid en muziek in diverse stijlen want dat is toch waar het om gaat. Het opbouwen en afbreken is veelal inbegrepen en als de DJ niet ver hoeft te reizen worden de reiskosten ook niet in rekening gebracht. Je boekt een DJ veelal ver van tevoren dus zorg er ook voor dat er een ander komt als de eerste DJ verhinderd mocht zijn.

Vraag een offerte aan

Als je precies wilt weten hoe hoog het kostenplaatje uitvalt kun je het beste eerst een offerte aanvragen. Dit gaat eenvoudig via Een DJ huren.nl. Heb je een DJ gevonden die je wel aanspreekt? Vul dan je gegevens in en geef aan wat voor feest je geeft en wanneer het plaatsvindt. Vergeet natuurlijk ook niet om aan te geven wat je van de DJ verlangt (bijvoorbeeld wat voor muziek je graag wilt horen) en of je graag extra dingen wilt zien. Als je bijvoorbeeld een feest hebt met een bepaald thema kan de DJ zich daarop aanpassen qua muziek maar kan hij ook zelf geheel in deze stijl komen. Dat zal misschien iets meer kosten maar het maakt je feest wel compleet.

Geef goed aan wat je wilt

Je geeft bij de offerte ook altijd aan hoeveel gasten er komen en op welke locatie het is. Stel, je gaat voor een groot feest met veel gasten dan is het wel belangrijk dat de DJ ook daadwerkelijk dusdanige apparatuur meebrengt dat iedereen kan genieten van de muziek. Als alles goed geregeld is van tevoren weet jij ook zeker dat jouw feest een succes wordt en dat iedereen er nog lang over zal napraten.

By   -   aug 15, 2017   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE

leave a Reply