Feestje? Zorg dat je er goed opstaat!

overigen

Onlangs een uitnodiging in de brievenbus gekregen? Binnenkort een gala op het programma staan? Haal dan vlug je smoking of galajurk uit de kast en zorg ervoor dat je er netjes op staat! Geen galajurk of smoking en geen tijd of geld om een nieuwe aan te schaffen? Dan is een galajurk huren of een smoking huren misschien een optie.

Je feestkleding op orde

Heb je je smoking gevonden? Of je galajurk achter uit de kast gevist? Dan is het tijd om deze te wassen of stomen. Geen idee hoe je je kleding op de juiste manier moet wassen? Uiteraard kun je het ook aan een professioneel bedrijf overlaten. Kleermakerij Bos is naast kleermaker en schoenmaker, ook een stomerij en wasserette. Dus je feestkleding is in goede handen bij deze kleermakerij. Kleermakerij Bos beschikt over een eigen wassalon en stomerij in Hoogeveen en kan de kleding met spoed voor je wassen of stomen. Niet in de gelegenheid om je kleding te brengen? Dan maak je gewoon gebruik van de handige online ophaalservice. De medewerkers van Kleermakerij Bos halen de kleding bij je op en brengen het gewassen, gestoomd en eventueel gestreken weer bij je terug.

Feestkleding stuk?

Het zal je maar overkomen: je feestkleding uit de kast gehaald, zie je dat je kleding kapot is. Uiteraard heb je weinig tijd of weet je niet waar je je kleding naartoe kunt brengen. Ook dan neem je contact op met Kleermakerij Bos. Door gebruik te maken van de ophaalservice, halen zij de te repareren kleding bij je op, herstellen ze de kleding en brengen het, hersteld en wel, weer bij je terug. Is de kleding niet meer te herstellen? Dan bestaat er bij deze kleermakerij de mogelijkheid om feestkleding te huren of je kunt er je nieuwe smoking aanschaffen. Een ruim assortiment smokings, kostuums en pakken voor de heren en mooie partyjurken, cocktailjurken, avondjurken en galajurken voor de dames.

Stomerij, Wasserij, Kledingreparatie en Kledingverhuur in één!

Kleermakerij Bos in Hoogeveen zorgt ervoor dat je er netjes op staat tijdens het feest! Of je feestkleding nu gestoomd, gewassen of gerepareerd dient te worden of je dient een complete outfit te huren. Het kan allemaal. En geen tijd of gelegenheid om naar Hoogeveen te komen? Dan kun je uiteraard gebruik maken van de ophaalservice. Neem contact op met Kleermakerij Bos voor meer informatie.

By   -   aug 4, 2017   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE

leave a Reply