​Koningkaart.nl

Zomerfeesten

Uitnodigingen voor al je feestjes van koninklijk niveau!

Heb je een feest of een jubileum in het vooruitzicht en wil je daar speciale uitnodigingen voor versturen? Dan kan je natuurlijk op zoek gaan naar een drukkerij die dan voor jou de uitnodigingen kan verzorgen. Vaak kan je uit een aantal kant-en-klare voorbeelden kiezen, waar je dan alleen nog de tekst in kan plaatsen en verder niets kan aanpassen. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor geboortekaartjes.

Zelf je uitnodigingen maken

Maar waarom zou je de uitnodigingen of geboortekaartjes niet zelf maken? Dat is vaak nog voordeliger ook. Met onze designtool is dat een fluitje van een cent. Door teksten en foto’s uit onze database kan je echt zelf jouw unieke uitnodigingen samenstellen. Neem maar eens een kijkje in ons grote assortiment van voorbeeldkaarten. Wij hebben meer dan 100 achtergronden en illustraties klaar staan voor gebruik!

Naar eigen ontwerp

Voor de durfals en de creatievelingen onder ons, is er zelfs de mogelijkheid om helemaal zelf je uitnodigingen te ontwerpen met onze designtool. Koningkaart biedt een wereld aan lettertypes, illustraties, achtergronden en kleuren. Ga lekker aan de slag, plaats eventueel een mooie foto en je ontdekt hoe eenvoudig het is om zelf kaarten te ontwerpen.

Bestellen

Als jouw ontwerp helemaal naar je zin is, kan je bij ons een gratis drukproef bestellen. Hiervoor gebruik je code GP135. Voor jouw gratis drukproef kan je uit maar liefst 5 soorten papier kiezen.

Dezelfde dag op de post

Wanneer alles naar je zin is en er goed op staat, is het tijd om de opdracht om de kaarten te laten drukken te geven. Als jij ’s morgens voor 12.00 uur een bestelling bij ons plaatst, versturen wij jouw kaarten nog dezelfde dag naar jou toe.

By   -   jul 21, 2017   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE

leave a Reply