Een goochelaar op je feest!

Zomerfeesten

Bij een goochelaar denk je misschien aan een man met een hoge hoed waar een standaard konijn uit getoverd wordt. Hoe kan zo’n act jouw feest opleuken? Er lopen steeds meer goochelaars rond in Nederland en een enkeling zal nog steeds een konijn uit een hoed toveren. Maar wat je steeds vaker ziet zijn spectaculaire acts die afgestemd worden op jouw feest. Met goochelaar Mitch Durbank ben je verzekerd van een indrukwekkend, interactief en spectaculair optreden. Jouw feest wordt gegarandeerd een succes en je gasten zullen nog lang napraten over de professionele goochel act van Mitch Durbank.

Mitch Durbank: verrassend veelzijdig

Wanneer je besluit een goochelaar in te huren voor jouw feest, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je Mitch Durbank onder andere inhuren voor de volgende acts:

  • centrale show
  • tafelgoochelaar
  • kindergoochelaar
  • familieshow
  • beurs goochelaar
  • workshop goochelen
  • opening act

Goochelaar Mitch Durbank past zijn optreden aan naar jouw wensen. Staat jouw feest in een bepaald thema? Dan kan Mitch dit thema terug laten komen in zijn show. Of wil je liever een intiemere vorm van goochelkunsten op je feest zien? Dan zou Mitch op kunnen treden als tafelgoochelaar. Hij vermaakt je gasten aan tafel met top entertainment van dichtbij. De gasten hebben aan het eind van avond dan niet alleen de goochelaar gezien, maar ook daadwerkelijk ontmoet.

Een goochelaar voor een kinderfeest

<p>Speciaal voor de kinderen heeft goochelaar Mitch Durbank een kindershow. Hartstikke leuk voor de kinderen om deze kindergoochelaar aan het werk te zien. Tijdens zijn act zal hij de kinderen verrassen met een magische show. Door de interactie met de kinderen, kunnen zij zich helemaal in de act verplaatsen. Kinderen vinden een goochel act altijd erg interessant. Met goochelaar Mitch Durbank ben je dan ook verzekerd van een geslaagd kinderfeestje! Mitch past zijn show aan, aan de leeftijd van de kinderen. Zodat het voor de kinderen spannend en spectaculair blijft.</p>

Een goochelaar voor de opening van je bedrijf

Één van de acts waar goochelaar Mitch Durbank mee uitblinkt op het podium, is zijn spectaculaire opening act. Je wilt de opening van je bedrijf op een verrassende manier vieren? Nodig dan Mitch Durbank uit op je feest. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Mitch een act ontwikkeld die zich prima leent voor maatwerk. Met deze show kan de bedrijfsboodschap op een leuke manier vertaald worden naar een artistieke act. En bij een opening hoort ook een leuke act met champagne natuurlijk! Wil je weten hoe Mitch Durbank daar een spectaculaire show van maakt? Kijk dan op www.mitchdurbank.nl.

Meer weten over Mitch Durbank?

Denk je ook dat goochelaar Mitch Durbank een leuke aanvulling is op jouw feestprogramma? Neem dan een kijkje op zijn website of neem contact met hem op. Je bent gegarandeerd van een spectaculaire show op jouw feest!

By   -   jun 13, 2017   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE