Spectaculair bedrijfsuitje?

overigen

Wil jij een gaaf bedrijfsuitje organiseren, maar wil je wel zeker zijn dat iedereen het die dag naar zijn of haar zin heeft? Denk dan goed na over de samenstelling van je groep en de activiteiten die je zou willen doen.

Kies een goede locatie

De locatie van je bedrijfsfeest is niet alleen bepalend voor de mogelijkheden aan activiteiten, eten en drinken, maar het kan ook de gehele atmosfeer bepalen. Kies je voor een stressvrije omgeving zoals het strand of een groot natuurpark als de Veluwe dan heb je al de eerste stap gezet naar succes. Mensen kunnen namelijk mens zijn, ontspannen, en daadwerkelijk een beleving binnen laten komen. Wanneer je mensen in hun emoties krijgt, wanneer ze hun dagelijks masker afzetten, dan kun je scoren.

Kies voor een hoge succesbeleving

Ga je voor spektakel maar heb je een gemengd gezelschap? Dan is de uitdaging groot om een activiteit te vinden die aansluit bij een groot publiek. Daarbij moeten de activiteiten niet te moeilijk zijn om aan te leren en moeten mensen met wat meer angst ook makkelijk op weg kunnen worden geholpen. Weinig obstakels, groot publiek en een niet alledaagse activiteit garandeert een hoge mate van succes.

Hieronder vindt u de top 3 van gave activiteiten voor een groot publiek:

Blokarten

Blokarten is snel, makkelijk aan te leren en iedereen kan het op zijn eigen tempo doen. Binnen 5 minuten rijdt iedereen gegarandeerd zelfstandig. De één op twee wielen de ander met 10 km/u, maar iedereen heeft een fantastische tijd.

RIB varen

RIB varen is stoer en zeertoegankelijk. Met hoge snelheden over de Noordzee scheuren. U hoeft alleen aan boord te komen en actief mee te bewegen met de boot. Voor een geweldige ervaring zorgen de schippers.

Outdoor lasergamen

Lasergamen is een activiteit die zowel buiten als binnen gedaan kan worden. Outdoor lasergamen kunt u bijvoorbeeld in de duinen, in bossen of ga lasergamen bij u op kantoor. Lasergamen is geschikt voor een zeer grote doelgroep en heeft ook een hoge mate van teambuilding in zich! Jong en oud kan zich vermaken en het hebben van een goede conditie is echt niet nodig.

By   -   feb 20, 2019   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE