Niet uit de toon vallen op een feest qua stijl (manneneditie)

overigen

Het gebeurt nog te vaak. Er is een bedrijfsfeest of een ander feest een verjaardagsfeest ach wat maakt het uit ieder feest, en er zijn Nederlandse mannen iedere feest zie ik het weer die een forse mode flater begaan. Het lijdend voorwerp heeft helaas geen enkel benul en dat maakt het des te pijnlijker eigenlijk.

Enfin, no more, met dit artikel ga ik mijn best doen om dit terug te brengen. Laten we beginnen met een quick win, de sokken. Sokken zijn goedkoop, sokken zijn makkelijk. Het lijkt alsof er niets mis kan gaan. Of toch wel? Een standaard dooddoener, zijn de zichtbare witte sokken bij korte broek. Is het lekker weer en heb je een korte broek aan op een feest. Of je hebt een ietwat kortere spijkerbroek aan waardoor de enkels zichtbaar zijn wees je hier bewust van. Wit is absoluut notdone. Beter kies je voor zwart. Maar ideaal is als je sneakersokken draagt die zie je helemaal niet boven de schoen uitkomen en zoals het Nederlandse gezegde gaat: voorkomen is absoluut beter dan genezen.

Tip: hemdvoorhem.nl, onzichtbare sokken

Er is op zich best veel keuze uit sneaker sokken of enkelsokken of invisible sokken. Je zult nooit een modderfiguur slaan met een merk als Hilfiger, Hugo Boss, Falke, Burlington. Dat zijn wel de topmerken op dit gebied. Ik heb de collecties van dit jaar doorgenomen van die genoemde merken en vrijwel iedere sok die zij aanbieden daar kan ik van zeggen daar zul je goed voor de dag mee komen op een feest.

Bezoekadres: hemdvoorhem.nl, enkelsokken (FALKE) 

Enfin, wijzelf hebben de beste ervaringen met Falke. Die vinden we echt het spreekwoordelijke neusje van de zalm. Op moment van schrijven produceren zij de beste sokken beschikbaar op de markt voor mannen, dus dit is de gouden standaard. Maar nogmaals met die andere merken doe je ook absoluut een goede keuze.

By   -   sep 19, 2018   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE