Prachtige haarsieraden voor een feestje of gala

overigen

Vandaag gaan we bespreken, sieraden voor in het haar. Dit is iets dat veel vrouwen vaak overzien. Mooie jurk? Check! Armbandjes en oorbellen? Check! Maar het schiet er bij in qua haarsieraden. Enfin wij denken dat daar verandering in moet komen. Dus vandaar deze blogpost.

Dus er zijn vele mogelijkheden voor haarsieraden. Denk o.a. aan haarbanden, haarkam, haarketting, haarspeld, noem het maar op. In principe zou je alle wel willen bezitten. Maar niet iedere haarsieraad is geschikt voor elk feest of evenement. Ga je naar een bruiloft dan zou ik opteren voor een haarband. Ga je echter naar een galafeest dan misschien juist een haarketting. Het ligt natuurlijk ook een beetje aan je eigen preferenties. Eigenlijk zijn er geen regels zwart op wit wat wel kan en wat niet kan. Dus het is ook even aanvoelen wat je zelf mooi vindt of wat je zelf comfortabel vindt. Een regel is er wel. Too much is toomuch. Dus doe niet gelijk 7 haarsieraden tegelijkertijd in dat werkt niet. Less is more toch.

Waar kun je haarsieraden kopen? Idealiter opteer je voor haarsieraden met bijv. sterling 925 zilver of mooie zirkonia steentjes. Dit soort haarsieraden kan men voordelig kopen bij webwinkels zoals onder meer ikbensieraden.nl. Zie bijvoorbeeld hier, ikbensieraden.nl, haarbanden. Prachtige haarbanden voor bescheiden prijzen. Dat bevalt me zeer.

Erg praktisch en nuttig voor in het dagelijkse leven zijn de haarklemmen. Die kun je dus in principe elke dag in en houdt je lange haar goed in orde. Ook die kan je vinden bij ikbensieraden.nl. Specifiek, hier: ikbensieraden.nl, haarklemmen. Haarklemmen en tevens dan haarbanden zijn het absolute fundament op haarsieraden gebied eigenlijk iedere Nederlandse vrouw zou er een paar van moet hebben in iedere categorie, dus zowel een paar haarklemmen varianten als een paar haarbanden modellen. Andere haarsieraden zoals kettingen en spelden kunnen ook maar zijn meer voor de liefhebbers.

By   -   sep 19, 2018   -   0 Comment
YOU MIGHT ALSO LIKE